O LÁZNÍCH ŘEKLI...

"Používám oba typy Clifton vodních lázní - míchané i nemíchané. Jsou ideální pro pomalou přípravu ryb s různými příchutěmi a kořením. Výsledek je vždy stejný, velmi jemná a úžasná chuť, šťavnatost, přirozené aroma a vůně. Neméně důležitá je i efektivita vaření z hlediska nákladů a minimalizace množství odpadu", říká TOM AIKENS majitel stejnojmenné restaurace oceněné Michelinskými hvězdami.

Celý článek

PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ

Vodní lázeň Clifton Food zvítězila v prestižní soutěži Caterer & Hotelkeeper Equipment & Supplies Excellence Awards 2009.

Tato prestižní soutěž oceňuje inovativní produkty v oblasti profesionálních gastronomických zařízení, které mají přínos k rozvoji stravovacích služeb.

Celý článek

Tým Britské kulinářské federace získal 35 medailí na světové kuchařské olympiádě, která se konala v Erfurtu v říjnu 2008. Tým používal k vaření výhradně Clifton Food míchané, nemíchané a duo vodní lázně.

Celý článek

 

 

KONTAKT
LABtechnik,s.r.o.
Kamenice 771/34
62500 Brno
 547 253 119
E-mail: info@labtechnik.cz


Vítězství v prestižní soutěži

Vodní lázeň Clifton zvítězila v prestižní soutěži Caterer & Hotelkeeper Equipment & Supplies Excellence Awards 2009.

Tato prestižní soutěž oceňuje inovativní produkty v oblasti vývoje profesionálních gastronomických zařízení, které mají přínos k rozvoji stravovacích služeb.

Nemíchaná vodní lázeň Clifton typ FL28D zvítězila v kategorii příprava/ohřev jídla. Digitální vodní lázně Clifton jsou speciálně přizpůsobeny pro dlouhodobé a nízkoteplotní vaření a ohřev při velmi přesně udržovaných teplotách.

 

Nemíchané vodní lázně jsou schopny konstantně a velmi přesně udržovat nastavenou teplotu v rozmezí +/- 0,2°C. Proto tyto lázně jsou ideálním zařízením jak pro vaření metodou Sous vide tak i ohřev již připravených potravin.

Opět se tedy potvrdila nekompromisní kvalita lázní Clifton Food pro vaření Sous vide.

 

 

Porotci se shodli na následujícím:

Vodní lázně Clifton Food převratným způsobem mění způsob práce v současné moderní kuchyni a budou v brzké době patřit ke standardní výbavě moderních profesionálních kuchyní".