O LÁZNÍCH ŘEKLI...

"Používám oba typy Clifton vodních lázní - míchané i nemíchané. Jsou ideální pro pomalou přípravu ryb s různými příchutěmi a kořením. Výsledek je vždy stejný, velmi jemná a úžasná chuť, šťavnatost, přirozené aroma a vůně. Neméně důležitá je i efektivita vaření z hlediska nákladů a minimalizace množství odpadu", říká TOM AIKENS majitel stejnojmenné restaurace oceněné Michelinskými hvězdami.

Celý článek

PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ

Vodní lázeň Clifton Food zvítězila v prestižní soutěži Caterer & Hotelkeeper Equipment & Supplies Excellence Awards 2009.

Tato prestižní soutěž oceňuje inovativní produkty v oblasti profesionálních gastronomických zařízení, které mají přínos k rozvoji stravovacích služeb.

Celý článek

Tým Britské kulinářské federace získal 35 medailí na světové kuchařské olympiádě, která se konala v Erfurtu v říjnu 2008. Tým používal k vaření výhradně Clifton Food míchané, nemíchané a duo vodní lázně.

Celý článek

 

 

KONTAKT
LABtechnik,s.r.o.
Kamenice 771/34
62500 Brno
 547 253 119
E-mail: info@labtechnik.cz

REFERENCE
Řekli o vodních lázních CLIFTON FOOD RANGE

 

"Používám oba typy Clifton vodních lázní - míchané i nemíchané. Jsou ideální pro pomalou přípravu ryb s různými příchutěmi a kořením. Výsledek je vždy stejný, velmi jemná a úžasná chuť, šťavnatost, přirozené aroma a vůně. Neméně důležitá je i efektivita vaření z hlediska nákladů a minimalizace množství odpadu", říká TOM AIKENS majitel stejnojmenné restaurace oceněné Michelinskými hvězdami.

 

 

 

 

 

"Když jsem byl kapitánem britského národního týmu na kuchařské olympiádě, tak jsme používali Clifton vodní lázně, které byly naprosto fantastické.
Jako vítěz celonárodní soutěže  šéfkuchařů Knorr jsem používal vodní lázeň Clifton k Sous vide přípravě vejce, králičího hřbetu, petrželového pyré, parmice a hrušky v sirupu. To jasně ukazuje, jak jsou vodní lázně Clifton všestranně použitelné", říká Simon Hulstone - Senior British Culinary Olympic Team Captain. Restaurace je oceněna několika Michelinskými hvězdami.

 

 

 

"První vodní lázně Clifton jsme začali používat v roce 2006 a nyní z 90% jsou všechny naše menu připravovány Sous vide metodou od míchaných vajíček ke snídani přes oběd až k večerní přípravě např. jehněčí kýty a menu kuře SUPREME. Výsledky jsou opravdu pokaždé 100%. Při vaření metodou Sous vide dochází k obrovskému zvýraznění přirozené chuti a to zejména při vaření ryb. Došlo také ke zmírnění stresu v kuchyni a současně jsme získali více času na zácvik mladých kuchařů. Byl zaznamenán výrazný pokles energetických nákladů v kombinaci s menším plýtváním. Vodní lázně se ukázaly jako spolehlivý pomocník a v této době jsou již nedílnou součástí  našeho vybavení a pracovních procesů", řekla výkonná manažerka sítě hotelů FJB p. Stephane Jouan.

 

 

 

"Použiváním vodních lázní Clifton se nám otevřel nový rozměr přípravy pokrmů. Nejen, že můžeme dosáhnout přesnějšího a reprodukovatelnějšímu způsobu přípravy, ale také nám umožnily dosáhnout větší konzistence v naší kuchyni" říká Gary Jones, šéfkuchař Le Manoir aux Quat'Saisons, Oxford. Restaurace je oceněná Michelinskými hvězdami.

 

 

 

"Jako šéfkuchař Waterside Inn jsem byl tak ohromen Clifton vodní lázní, že jsem ji okamžitě zakoupil do mé kuchyně. Její všestrannost a přesnost v udržování teploty je velkým pomocníkem k dosažení nejlepších výsledků v přípravě pokrmů. Jedná se o zařízení na které se můžete vždy spolehnout ", říká Alain Roux, šéfkuchař hotelu.

 

"Posledních 5 roků používáme Clifton Food Range® vodní lázně. Míchané a duo vodní lázně se staly nepostradatelnou součástí vybavení naší kuchyně, která tak poskytuje neuvěřitelně konzistentní a přesné metody vaření", řekl John Willams, šéfkuchař hotelu The Ritz London.